Welkom!

Ons doel is om hier de meest ontwikkelde paarden mensen van de wereld te verzamelen, die met ons willen streven naar een verandering van de omstandigheden waarin paarden vandaag de dag gehouden worden en tevens voor hun eigen ontwikkeling en educatie om zodoende in staat te zijn het paard te zien als een bewust en intelligent wezen wat ontzettend lijdt onder de manier van houden en gebruiken door de mens. Paarden zijn edele wezens en daardoor ook erg makkelijk te misbruiken. Het is onze verantwoordelijkheid om ons tot betere mensen te ontwikkelen, die het niet nodig vinden om hun positie te gebruiken om een ander wezen te misbruiken en die de natuur respecteren en leven respecteren.

Dit is het hoofddoel van deze Academie… om mensen te helpen een hoger bewustzijnsniveau te bereiken, om in staat te zijn in harmonie te leven, om een innerlijke rust te krijgen. Om sterke en betrouwbare persoonlijkheden te zijn.

De gezondheid van het paard heeft prioriteit voor ons, dit gaat boven elk menselijk verlangen om welke vertoning of resultaten dan ook te behalen. We zijn voor het zo natuurlijk mogelijk houden van paarden, zo dicht mogelijk bij de natuur. Het paard moet de mogelijkheid krijgen om in voor zijn soort geschikte omstandigheden te leven en om zich paard te voelen.

De Academia verstrekt diepgaande en uitgebreide kennis over geavanceerd paarden beheer, hoef verzorging en bekappen, anatomie en fysiologie, tandheelkunde, geschiedenis, zelf ontwikkeling, Haute École elementen en meer.

Bedankt voor het lezen.

Tuesday, August 11, 2009

Academia Liberti op Youtube

Kijk ook eens naar Academia Liberti op Youtube!

Academia Liberti Channel op Youtube >>

Met onder andere:
Academia Liberti interviewt Dr. Hiltrud Strasser
Interviews met leden van Academia Liberti

No comments:

Post a Comment